Vrienden van Dorpsboerderij Habitat

Heb jij een bedrijf of instelling en zie je een samenwerking ook zitten? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Doe-Boerderij An 't Hoag is de idyllische plek waar zowel Bobby als Laura met plezier hebben gewerkt en waar wij nu met trots mee samenwerken.

SGP Photo's maakt bij Dorpsboerderij Habitat maar ook op andere locaties en evenementen met oog voor detail prachtige foto's.

Als onderdeel van één van onze sociale activiteiten gaan wij op vrijwillige basis met de bewoners van Pantein leuke dingen ondernemen. De invulling hiervan is geheel afhankelijk van de wensen van onze medewerkers en de bewoners van Pantein.

Praktische Info

Pas op, je treedt nu het saaie stuk binnen.

Dorpsboerderij Habitat staat uiteraard voor kwalitatieve zorg. Om jou hiervan een garantie te geven, zijn wij bezig met het behalen van de HKZ-norm 143 Kleine organisaties. 

Bij Dorpsboerderij Habitat lopen kippen rond en later dit jaar twee varkentjes. Om aan te tonen dat Dorpsboerderij Habitat de maatregelen neemt om zoönose te voorkomen en de kans op besmetting te beperken, zijn wij bezig het keurmerk Zoönosen te behalen.

Omdat Dorpsboerderij Habitat begin dit jaar is opgericht, zijn wij nog hard bezig om ons bedrijf te optimaliseren. Wanneer je deze 'Praktische Info' pagina in de gaten houdt, zal je de ontwikkelingen hierin zien.
Mochten er alsnog vragen zijn over zaken die hier nog niet vermeld staan, neem dan vooral contact met ons op.